Show menu
Suomi / English

Koitelin Tunnelmatupa

Tunnelmatupa - kotoisa pesä kosken pauhun keskellä

Toteutusaika: Ympäri vuoden

Hinta: Tilavuokra alk. 250,00 €, tarjoiluista teemme tarjouksen toiveenne mukaan.

Koitelin Tunnelmatupa

Koitelin Tunnelmatupa palvelee aivan Kiimingin Koitelinkoskien sydämessä Sahasaaressa. Meiltä saat esimerkiksi maistuvat pullakahvit luontoretken keskellä, kalastusluvat Kiiminkijoelle sekä kokouspalvelut kauniiden koskimaisemien äärellä.

Ohjelma- ja kokouspalvelut 

Tunnelmatuvan valtava avotuli luo lämpöä ja tunntelmaa tilaisuuteenne. Tunnelmatupa on vuokrattavissa kokouskäyttöön ympäri vuoden. Meiltä saat kokouskahvittelut muhkeiden pullien kera, maistuvat lounaat tai illalliset pitkän kaavan mukaan.

Tilaisuuden lomaan järjestämme aktiviteetteja koskiuinneista lumikenkäilyyn ja tiimipoluista melontaretkiin. Anna me järjestämme vähän ikimuistoisemman kokouksen tai tyhy-päivän juuri Teille!

Kokousvarustelut:

Videotykki, valkokangas sekä wlan-yhteys. 

Tarjoiluista teemme tarjouksen toiveidesi mukaan; kahvittelut, lounaat ja illalliset.

Meiltä myös aktiviteetit esiintyjiä unohtamatta!

Kahvila

Kesäkahvilamme tarjoaa upeita virkistäytymisen hetkiä hyvien juomien ja energisoivien tarjottavien kera. Meiltä löydät myös pienen ja huolella valitun kokoelman muita tuotteita; mm. Ninnimoin ilahduttavia postikortteja ja Nikama Designin valmistaman Koiteli elää - korusarjan. Kahvila avoinna kesäkaudella, tarkemmat aukiolot koitelintunnelmatupa.fi

Yksityistilaisuudet

Koitelin Tunnelmatupa on varattavissa yksityistilaisuuksiin hyvien, oman keittiömme, tarjottavien kera. Ota yhteyttä ja tehdään tapahtumastasi ikimuistoinen!

Sahasaaren lava

Hoidamme Sahasaaren esiintymislavan varauskirjaa, joten voit kysyä vapaita aikoja jos mielessäsi on järjestää pieni tai iso tapahtuma Koitelin upeissa maisemissa.

Pyydä tarjous: info@goarctic.fi

X