Show menu
Suomi / English

Virtaa naurusta ja läsnäolosta

Ohjelman kesto: 1 tunti

Toteutusaika:
Ympäri vuoden

Hinta:
Nauruluento: 500,00 € / 1 h, sis. alv 10 %
Leikkijuttu: 450,00 € / 1 h, sis. alv 10 %
Läsnäolon voima: 550,00 € / 1 h, sis. alv 24 %

Vakuutus: Go Arctic Oy:llä on oman toimintansa kattava järjestäjän vastuuvakuutus. 

 

Ratkaisukeskeinen työyhteisövalmentaja ja naurukouluttaja Pia Orell-Liukkunen ohjaa Naurun voima ja Läsnäolon voima – harjoituksia. Molemmat ohjelmat sopivat hyvin kaiken kokoisille ryhmille kokous- , koulutus- ja tyhypäiviin. Leikkijuttu sopii porukalle, joka haluaa iloita ja nauraa helpoilla toiminnallisilla jutuilla ilman erikseen muistettavia vitsejä. Pia on Oulun alueella tunnettu ja arvostettu toimija hyvinvoinnin saralla.

Naurun voima

Nauraa voi suuremmallakin porukalla ilman vitsejä. Nauruluento sopii isommallekin ryhmälle vaikka auditorioon tai luentosaliin, jossa on dataprojektori. Luento tarjoaa tieteellistä faktapohjaa nauramisesta ja sen hyödyistä; se etenee informatiivisten diojen ja toiminnallisten, vuorovaikutteisten nauruharjoitusten siivittämänä. Pakko ei ole nauraa, mutta naurutakuu on taattu!

Läsnäolon voima

Mindfulness on päivän trendisana, mutta mitä se tarkoittaa? Siitä on paras saada itse omakohtainen kokemus. Ohjelma tarjoaa tietoa mindfulnessista sekä erilaisia harjoituksia, joista jokainen voi löytää itselleen sopivan omaan stressinhallintaan ja kiireen katkaisuun.

Harjoitukset ovat helppoja; keskitytään kuuntelemaan omaa hengitystä, ajatuksia, tunnelmia sekä kokeillaan mielikuvien avulla läsnäolemista omassa itsessä.

Mindfulnessin eli hyväksyvän tietoisen läsnäolon avulla voi parantaa keskittymis- , rentoutumis - ja stressinsietokykyä sekä helpottaa psyykkisiä ja fyysisiä oireita.

Sopii kaikenkokoisille ryhmille, vaikka auditorioon.

Leikkijuttu

Naurun lahja on yksi suurimmista, mitä meillä on!

Tässä Leikkijutussa laitetaan aivot narikkaan ja sukelletaan suorituspaineettoman toiminnan pyörteisiin kutkuttelemaan nauruhermoja. Naurua irrotellaan mukavilla ja helpoilla leikeillä ja harjoituksilla sekä vuorovaikutteisilla kohtaamisilla. Leikkijuttu tuottaa kokijoilleen naurun ja ilon tunteiden lisäksi  stressihormonien laskua, rentoa oloa, toisenlaista tutustumista ja yhteisöllisyyttä.

Leikkijuttu sopii 10-30 hengen porukoille

Vakuutukset: Go Arctic Oy:llä on oman toimintansa kattava järjestäjän vastuuvakuutus.

Lisätietoja ja ohjelmavaraukset tästä!

X