Show menu
Suomi / English

Me ja tarinamme

Meiltä saat kaiken tarvitsemasi yrityksesi juhliin, tilaisuuksiin ja tapahtumiin upeita elämyspalveluita unohtamatta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Go Arctic Events - Kekseliäs ja kokenut elämystalo!

Go Arctic Oy on oululainen vuonna 2008 perustettu yritystapahtumien, ohjelmapalveluiden ja matkailun monitoimitalo. Yhtiöömme kuuluu Go Arctic Events- tuotannon lisäksi Ohjelmatoimisto Go Arctic Live. 

Mitä me tehdään?

Me järjestämme yritysjuhlia teemoilla ja ilman, monissa lokaatioissa Oulun seudulla ja lähialueilla. Välillä ollaan kaupungin humussa ja välillä maaseudun rauhassa, joskus rokataan ja toisinaan kokataan. Yksi päätukikohdistamme on Koiteli Kiimingissä. Koitelin upeassa miljöössä tuotamme luontoseikkailuiden lisäksi yritysjuhlia, pieniä ja suuria sekä pyöritämme kesäkahvilaa ja jäätelökioskia. Kokoamme myös elämyksellisiä matkapaketteja kotimaisille sekä kansainvälisille matkailijoille ja pidämme huolen, että kaikki järjestelyt sujuvat lumikenkäretkistä koskiseikkailuihin, majoituksiin ja maittaviin ruokailuihin.

Ohjelmatoimiston tarjonnan löydät osoitteesta www.goarcticlive.fi 

Keitä me ollaan?

Me olemme Kipa ja Sipe - Go Arcticin johdossa häärivä rento ja aikaansaava tehokaksikko. Meidän luova suhtautuminen töihimme näkyy ja asiakkaamme antavatkin kiitosta meidän rennolle, mutta jämäkän ammattimaiselle otteellemme.

Meidän yrittäjien lisäksi yhtiössämme työskentelee iso joukko ammattitaitoisia elämys- ja kaupunkioppaita, koomikoita, muusikoita ja muita esiintyjiä, ravintolatyöntekijöitä ja muita moniosaajia. Ja sitä mitä emme tee itse, sen ostamme loistavalta kumppaniverkostoltamme. Jos sinulla on tulossa tapahtuma, kokous tai muu tilaisuus, käänny ihmeessä meidän puoleemme. Me järjestämme kaiken tarvitsemasi näppärästi yhdellä soitolla!

yhteys_kirsi.jpg

Kirsi Eskola

Myynti, tuotantopäällikkö, CEO
kirsi.eskola@goarctic.fi
044 433 3151

LinkedIn
Instagram
Facebook

yhteys_sirpa.jpg

Sipe Åqvist

Myynti, tapahtumatuottaja, COB
sipe@goarctic.fi
040 868 1278

LinkedIn
Instagram
Facebook

 
 
X