Show menu
Suomi / English

Tietoa opastuksista

Kesän 2020 opastetut kävelykierrokset

Lue lisää kaikille avoimista kesäkierroksista ja varaa paikkasi täällä! Hinta 10 €/hlö.

Tietoa opastuksista

Asiantuntevan oppaan johdolla retket, tutustumiskäynnit, kiertoajelut ja kävelykierrokset Oulussa ja Oulun seudulla saavat uutta sisältöä. Opastettu käynti tarjoaa niin avojalakasille kuin tullista tulleillekin yllätyksiä ja uutta tietoa. Tutustu teemallisiin kaupunkikierroksiimme!

Alueen hyvin tuntevat, auktorisoidut matkailuoppaat ovat palveluksessasi, kun haluat tutustua alueeseemme pintaa syvemmältä. Valmiiksi suunniteltuja kierroksia on tarjolla useilla eri teemoilla ja tarvittaessa voimme myös räätälöidä sinun tai ryhmäsi tarpeisiin sopivan opastetun kierroksen.

Opastuksia on saatavilla myös useilla eri kielillä.

-Katso tästä maistianen ruotsinkielisestä opastuksesta

-Katso tästä maistiainen englanninkielisestä opastuksesta

-Katso tästä maistianen kiinankielisestä opastuksesta

-Katso tästä maistiainen japaninkielisestä opastuksesta

-Katso tästä maistiainen saksankielisestä opastuksesta

Perushinnat arkisin:

  • Kävelykierros yhdellä oppaalla 144€/ryhmä (kesto 2h, max. 40 hlöä)
  • Opastettu kiertoajelu 400€/ryhmä (kesto 2h, max. 50 hlöä)

Hintoja lisää täällä

Kysy lisää: opastukset@goarctic.fi tai 08 415 277 75.

Pyydämme huomioimaan, että oppaalla on tekijänoikeudet omiin opastuksiinsa. Opastuksen äänittäminen, valokuvien ottaminen opastustilanteista ja muu opastuksen aikana tehtävän työn tallentaminen on kiellettyä, ellei siihen ole ennakkoon pyydetty lupaa.

Go Oulu!

Oppaamme palvelevat suomen lisäksi seuraavilla kielillä: ruotsi, englanti, saksa, ranska, italia, venäjä, hollanti, kreikka, unkari, kiina ja japani. Voimme tarjota myös matkanjohtajapalveluita pidemmillekin matkoille ja transfer-palveluita, joissa oppaat ottavat vastaan vieraasi esimerkiksi Oulun lento- tai rautatieasemalla ja huolehtivat heidät majoitukseen tai ohjelman alkamispaikalle. Voit myös tilata oppaan kertomaan esimerkiksi Oulun historiasta tilaisuuteesi.

Oulun seudun oppaiden toiminta-alue on laaja, sillä oppaamme opastavat Oulun kaupungin lisäksi esimerkiksi Iissä, Haukiputaalla, Tyrnävällä, Lumijoella, Limingassa ja Vaalassa. Auktorisoitu matkailuopas on opasyhdistyksen jäsen, joka on suorittanut Suomen opasliiton hyväksymän matkailuoppaan peruskurssin tai matkaoppaan ammattitutkinnon.

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, niin keksitään yhdessä sopiva ratkaisu.

X