Show menu
Suomi / English

Tietoa opastuksista

Tietoa opastuksista

Asiantuntevan oppaan johdolla retket, tutustumiskäynnit, kiertoajelut ja kävelykierrokset Oulussa ja Oulun seudulla saavat uutta sisältöä. Opastettu käynti tarjoaa niin avojalakasille kuin tullista tulleiilekin yllätyksiä ja uutta tietoa. Tutustu teemallisiin kävelykierroksiimme ja kiertoajeluihin!

Valmiiden kiertoajeluiden ja kävelykierrosten lisäksi teemme esimerkiksi pyöräilykierroksia joki- ja rantamaisemissa tai asiakkaan toivomalla muulla reitillä.

Mikäli valikoimastamme ei löydy sinulle sopivaa opastusta, räätälöimme juuri sinulle sopivan opastuksen toiveidesi, aikataulusi, teematoiveesi, kohdekäyntiesi yms. mukaan. Erikoisteemoja voivat olla esimerkiksi itsenäisyyden aikaan ja sisällissotaan liittyvät kierrokset, lasten kierrokset tai vaikkapa opastus Oulun ruokaperinteisiin.

Oulun seudun oppaiden toiminta-alue on laaja, sillä oppaamme opastavat Oulun kaupungin lisäksi esimerkiksi Iissä, Tyrnävällä, Muhoksella, Limingassa, Kempeleessä ja Vaalassa. Joukossamme on opetus-, sivistys- ja kulttuuritoimen edustajia, hotelli-, ravintola- ja matkailualan ammattilaisia, sote-palveluiden tuottajia, tutkijoita, kääntäjiä, biologeja sekä monen muun alan edustajia. Näkemystä ja kokemusta löytyy – sinun parhaaksesi!

Opastamme suomen lisäksi seuraavilla kielillä: ruotsi, englanti, saksa, ranska, italia, venäjä, hollanti, kreikka, unkari, kiina ja japani.

-Katso tästä maistiainen ruotsinkielisestä opastuksesta

-Katso tästä maistiainen englanninkielisestä opastuksesta

-Katso tästä maistiainen kiinankielisestä opastuksesta

-Katso tästä maistiainen japaninkielisestä opastuksesta

-Katso tästä maistiainen saksankielisestä opastuksesta

Perushinnat arkisin:

  • Kävelykierros yhdellä oppaalla 144€/ryhmä (kesto 2h, max. 40 hlöä)
  • Opastettu kiertoajelu 400€/ryhmä (kesto 2h, max. 50 hlöä)

Hintoja lisää täällä

Kysy lisää: opastukset@goarctic.fi tai 08 415 277 70.

Pyydämme huomioimaan, että oppaalla on tekijänoikeudet omiin opastuksiinsa. Opastuksen äänittäminen, valokuvien ottaminen opastustilanteista ja muu opastuksen aikana tehtävän työn tallentaminen on kiellettyä, ellei siihen ole ennakkoon pyydetty lupaa.

Go Oulu!

Oppaamme palvelevat suomen lisäksi seuraavilla kielillä: ruotsi, englanti, saksa, ranska, italia, venäjä, hollanti, kreikka, unkari, kiina ja japani. Voimme tarjota myös matkanjohtajapalveluita pidemmillekin matkoille ja transfer-palveluita, joissa oppaat ottavat vastaan vieraasi esimerkiksi Oulun lento- tai rautatieasemalla ja huolehtivat heidät majoitukseen tai ohjelman alkamispaikalle. Voit myös tilata oppaan kertomaan esimerkiksi Oulun historiasta tilaisuuteesi.

Oulun seudun oppaiden toiminta-alue on laaja, sillä oppaamme opastavat Oulun kaupungin lisäksi esimerkiksi Iissä, Haukiputaalla, Tyrnävällä, Lumijoella, Limingassa ja Vaalassa. Auktorisoitu matkailuopas on opasyhdistyksen jäsen, joka on suorittanut Suomen opasliiton hyväksymän matkailuoppaan peruskurssin tai matkaoppaan ammattitutkinnon.

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, niin keksitään yhdessä sopiva ratkaisu.

X